🍀 Volg hier onze nestjes.

Lily 🍀 Pepper

De drachtecho is 26 maart, dan weten we of de date geslaagd is tussen Lily en Pepper. 🍀 


Guusje 🍀 Pepper

Drachtecho van Guusje. Haar Puppy's worden de eerste week van februari verwacht. 

Zaterdag avond zijn de 12 puppy's van Guusje en Pepper geboren, zes teefjes en zes reutjes. Moeder en haar kroost doen het uitstekend.

Met 12 puppy's voeden we een beetje bij om de moeder iets te ondersteunen, en maken er ook een klein feestje van met een heerlijk stukje Limburgse vlaai.

12 puppy's is niet niks om te verzorgen voor Guusje. Schoonmaken van 12 puppy's lukte in het begin nog niet goed, dan maar even helpen en allemaal in bad ....;) 

10 dagen

3 weken

4 weken


Coco-Joy 🍀 Pepper

Tijdens de drachtecho van 14 december weten wij dat de date tussen deze twee mooie honden is geslaagd, en er puppy's op komst zijn.

Zaterdag in de vroege avond zijn de puppy's van Coco-Joy geboren. 

Puppy's 10 dagen.

3,5 weken

5 weken

7 weken de verdeling

Hallo allemaal,

 

we zijn bijna zo ver om naar onze nieuwe mandjes te gaan. We hebben het heel leuk gehad bij Albertina Doodles en mamma Evy is een super mama voor ons geweest. Onze nieuwe baasjes hebben ons al een naam gegeven. We spelen nog een week samen met broers en zusjes en de puppy’s van Teuntje.
En dan is het zo ver….

 

ARRIVEDERCI 

 

tot we elkaar weer ontmoeten 🍀
Nestje van Bibi & Tabby 01-01-2020

Woensdag 01-01-2020 op nieuwjaarsdag zijn de puppy's van Bibi en Tabby geboren!

Op nieuwjaarsdag zijn de puppy's een week te vroeg geboren. Ze waren zo klein en nog niet sterk genoeg om zelf te drinken bij mama Bibi. Bibi is zo lief en bezorgd, dat is zo bijzonder van haar. Wij hebben ze eerst met een spuitje gevoed en nu krijgen ze de fles. Nu veertien dagen later hebben ze hun gewichtjes verdubbeld. Je kunt ze vergelijken met puppy's van ongeveer een week oud. Binnen enkele dagen zullen de oogjes open gaan. 

 

We hebben dan van het begin ook bijna geen foto's van de kleintjes, te druk met verzorgen en voeden. Het was ook gezellig, twee weken bij de puppy's geslapen.

Twee weekjes jong. Rood- Lavendel- Oranje- Goud- Geel 

4 weken

6,5 week, 17/02 ze zijn geënt , gechipt en onderzocht. Nu hebben ze hun eigen paspoortje.